HALE prefabricate din beton

Folosim fundatii din beton armat, integral prefabricate, fiind mult mai bune, mult mai rapid de executat si mult mai avantajoase economic. Suntem printre putinele fabrici din lume care detinem tehnologia necesara.

Utilizam structuri din beton prefabricat, structuri metalice sau combinate. Intotdeauna elementul potrivit in locul potrivit.

Avand utilajele necesare executiei tuturor tipurilor de structuri, beneficiarii nostri nu sunt limitati in alegeri, avand toata libertatea ca pe baza argumentelor tehnice si economice, sa aleaga tipul de structura potrivit.

Pentru fiecare viitor beneficiar facem o analiza tehnico-economica si propunem, de fiecare data, solutia cea mai eficienta atat din punct de vedere tehnic cat si economic, solutie bazata pe cerintele fiecarui client.

Fundatii din beton prefabricat

Sunt mult mai bune dacat fundatiile folosite uzual, fiind turnate in fabrica, intr-un mediu controlat. Ca la orice element prefabricat foloseste un beton foarte rezistent, de clasa foarte ridicata (C30/37 sau B500) si armatura pe masura, foarte rezistenta ( S500).

500

Proiecte finalizate

1992

Anul infintarii

Lucrari realizate

Vizualizati lucrari realizate de noi pe structuri metalice.

TOP