HALE prefabricate din beton

Folosim fundații din beton armat, integral prefabricate, fiind mult mai bune, mult mai rapid de executat și mult mai avantajoase economic. Suntem printre puținele fabrici din lume care deținem tehnologia necesară.

Utilizăm structuri din beton prefabricat, structuri metalice sau combinate. Întotdeauna elementul potrivit în locul potrivit.

Având utilajele necesare execuției tuturor tipurilor de structuri, beneficiarii noștri nu sunt limitați în alegeri, având toată libertatea ca pe baza argumentelor tehnice și economice, sa aleagă tipul de structură potrivit.

Pentru fiecare viitor beneficiar facem o analiză tehnico-economică și propunem, de fiecare dată, soluția cea mai eficientă atât din punct de vedere tehnic cât și economic, soluție bazată pe cerințele fiecărui client.

Fundații din beton prefabricat

Sunt mult mai bune decât fundațiile folosite uzual, fiind turnate în fabrică, într-un mediu controlat. Ca la orice element prefabricat folosește un beton foarte rezistent, de clasă foarte ridicată (C30/37 sau B500) și armătură pe măsură, foarte rezistentă (S500).

500

Proiecte finalizate

1992

Anul înființării

Lucrări realizate

Vizualizați lucrări realizate de noi pe structuri metalice.

TOP