HALE metalice - industriale/agricole

De peste 30 de ani proiectăm și construim hale pe structură mixtă, metalică și integral beton la cele mai înalte standarde, pentru diferite aplicații: hale agricole, hale industriale, etc.

Structura noastră garantează o calitate superioară, inovație, profesionalism și un preț substanțial redus față de concurență sau alte sisteme de construcție.

Folosim oțel de rezistență sporită știind că acest aspect este deosebit de important atunci când vine vorba de rezistența halei metalice în ansamblu.

Imosteel vă poate oferi structuri metalice pentru orice stil de hală sau arhitectură complexă oriunde în România sau Europa, fapt datorat experienței cât și performanței de care dă dovadă personalul și echipamentele industriale de ultimă generație.

500

Proiecte finalizate

1992

Anul înființării

Lucrări realizate

Vizualizați lucrări realizate de noi pe structuri metalice.

Hale metalice agricole

Proiectam si producem hale metalice din otel de rezistenta sporita pentru sectorul agricol. Utilizam doar profile metalice zincate fiind cunoscut faptul ca acestea rezista foarte mult in timp fara sa aiba nevoie de intretinere (nu necesita vopsire periodica). Folosim otel de rezistenta sporita stiind ca acest aspect este deosebit de important atunci cand vine vorba de rezistenta structurii metalice in ansamblu. Putem astfel sa executam hale cu deschideri foarte mari si fara stalpi in interiorul halei.

Hale metalice industriale

Filosofia noastra in ceea ce priveste proiectarea halelor metalice industriale este urmatoarea: folosim cele mai bune materiale (otel zincat) dar economisim prin faptul ca proiectam inteligent astfel incat montajul sa fie simplu, economisind bani. Avantajul clientilor este evident, in timp conteaza mai mult calitatea materialelor decat cantitatea de manopera necesara montajului. Acordam o deosebita atentie imbinarilor dintre elemente. Nu folosim sudura, acest fapt eliminand orice posibila greseala umana invizibila. Imbinarile cu suruburi sunt mai usor si mai rapid de executat. Bineinteles, toate suruburile sunt zincate si sunt din grupe de rezistenta superioare.

TOP