DESPRE NOI

Imosteel este una dintre putinele societăți romanesti care produce in fabrica proprie structuri pentru piata constructiilor INDUSTRIALE din România si Uniunea Europeana. Producem fundații integral prefabricate din beton, stalpi si grinzi prefabricate din beton, structuri prefabricate metalice, profile metalice de tip C,U,Z si unele sisteme de închidere.
Asa cum bine stim, aproape in orice domeniu clienții urmăresc in primul rand SERIOZITATEA. Inca de la data înființării societății noastre, in anul 1992 , PRETUL, CALITATEA si TIMPUL de EXECUȚIE au fost punctele noastre forte. Fiind o companie cu mulți ani de activitate in piata constructiilor industriale, Imosteel este capabila sa proiecteze si sa construiască hale "de la zero pana la cheie” (design and build). Proiectam, producem si construim.
Societatea noastra este una cu traditie in domeniu, reusind de-a lungul timpului sa dezvolte si sa perfectioneze toate compartimentele necesare indeplinirii unei sarcini asa de complexe cum este realizarea integrala a unei investitii industriale la parametri optimi. Capacitatea noastra tehnica acopera toate ariile de interes necesare realizarii cu succes a unei constructii industriale:

PASUL 1. Analiza economică si consultanta in proiectare cu titlu gratuit.

Pentru optimizarea costurilor si maximizarea utilitatii investitiei este deosebit de important sa aveti un proiect optim. Sunteți așteptați la sediul nostru ori ne puteti contacta telefonic sau online pentru a înțelege nevoile dumneavoastra, determinand astfel cel mai bine caracteristicile spațiului pe care doriți sa îl construiți. In funcție de discuția cu dumneavoastră si in concordanta cu reglementarile tehnice specifice domeniului in care activati decidem împreuna daca constructia va avea o structura integrala metalica, integrala din beton prefabricat sau vom opta pentru o soluție mixtă (spre exemplu stâlpi prefabricați din beton si grinzi metalice). In cadrul discuțiilor veți putea afla detalii despre rezistența structurilor la foc, confortul termic pe care îl veți avea in funcție de grosimea panoului sandwich, rezistenta pardoselilor industriale si multe altele.

PASUL 2. Realizarea anteproiectului si a ofertei.

Realizam un proiect preliminar care contine planul pozitionarii stalpilor, planul parter si sectiunea cladirii ofertate. In baza acestora se realizeaza oferta economică care este defalcata in prețuri exprimate per metru patrat. Clienții noștri pot solicita oferte cu solutii tehnice si materiale diferite pentru aceeasi cladire, putand astfel sa compare prețuri si avantaje.

PASUL 3. Contractarea si realizarea proiectului.

Dupa acceptarea ofertei de pret potrivite pentru nevoile si posibilitatile lor clientii nostri vor primi un draft de contract, utilizat ca baza de pornire pentru negocierea si semnarea contractului. Odată cu draftul de contract clientii Imosteel primesc un Grafic de Lucrari foarte precis. In acest document sunt precizate durata proiectarii, durata producției in fabrica noastra a fundațiilor si a structurilor de rezistența, durata productiei închiderilor si a sistemului pluvial precum si durata montajelor in șantier. Graficul de Lucrari este un document usor de inteles si urmarit. Imediat dupa semnarea contractului vom desemna dintre inginerii nostri un inginer proiectant care se va ocupa cu mare atentie exclusiv de proiectul alocat pana la finalizarea acestuia in cele mai bune conditii, in stransa legatura cu clientul nostru.

PASUL 4. Productia elementelor componente si montarea acestora in santier.

Productia elementelor se va face in fabrica noastra proprie la cele mai inalte exigente de calitate, in perioada de timp prevazuta in Graficul de Lucrari. Imediat dupa finalizarea productiei fiecarei categorii de elemente componente (fundatii, stalpi, grinzi, elemente de inchidere, etc) elementele constructiei dumneavoastra se vor transporta in santier si se vor monta de catre echipele noastre specializate. Toate elementele prefabricate si materialele livrate in șantier vor fi insotite de acte care atesta calitatea lor. Fiecare santier va avea alocat un Responsabil Tehnic cu Executia care va intocmi impreuna cu Dirigintele de Santier toate procesele verbale si actele necesare pentru cartea construcției, dupa cerintele legale. Nu vor exista astfel impedimente la receptia si intabularea constructiei.

Realizam astfel un serviciu complet, vertical integrat pe toate nivelurile necesare realizarii investitiei. Pe langa avantajele evidente ale unei asemenea abordari in ceea ce priveste efortul minim al investitorului, avantajele economice ale contractarii integrale cu aceeasi firma nu sunt deloc neglijabile. ANTREPRENOR LA PREȚ DE PRODUCĂTOR !

500

Proiecte finalizate

1992

Anul infintarii

Lucrari realizate

Vizualizati lucrari realizate de noi pe structuri metalice.

TOP