DESPRE NOI

Imosteel este una dintre puținele societăți românești care produce în fabrica proprie structuri pentru piața construcțiilor INDUSTRIALE din România și Uniunea Europeană. Producem fundații integral prefabricate din beton, stâlpi și grinzi prefabricate din beton, structuri prefabricate metalice, profile metalice de tip C,U,Z și unele sisteme de închidere.
Asa cum bine știm, aproape în orice domeniu clienții urmăresc în primul rând SERIOZITATEA. Încă de la data înființării societății noastre, în anul 1992 , PREȚUL, CALITATEA și TIMPUL de EXECUȚIE au fost punctele noastre forte. Fiind o companie cu mulți ani de activitate în piața construcțiilor industriale, Imosteel este capabilă să proiecteze și să construiască hale "de la zero până la cheie” (design and build). Proiectăm, producem și construim.
Societatea noastră este una cu tradiție în domeniu, reușind de-a lungul timpului să dezvolte și să perfecționeze toate compartimentele necesare îndeplinirii unei sarcini așa de complexe cum este realizarea integrală a unei investiții industriale la parametri optimi. Capacitatea noastră tehnică acoperă toate ariile de interes necesare realizării cu succes a unei construcții industriale:

PASUL 1. Analiza economică și consultanța în proiectare cu titlu gratuit.

Pentru optimizarea costurilor și maximizarea utilității investiției este deosebit de important să aveți un proiect optim. Sunteți așteptați la sediul nostru ori ne puteți contacta telefonic sau online pentru a înțelege nevoile dumneavoastră, determinând astfel cel mai bine caracteristicile spațiului pe care doriți sa îl construiți. În funcție de discuția cu dumneavoastră și în concordanță cu reglementarile tehnice specifice domeniului în care activați decidem împreună dacă construcția va avea o structură integrală metalică, integrală din beton prefabricat sau vom opta pentru o soluție mixtă (spre exemplu stâlpi prefabricați din beton și grinzi metalice). În cadrul discuțiilor veți putea afla detalii despre rezistența structurilor la foc, confortul termic pe care îl veți avea în funcție de grosimea panoului sandwich, rezistența pardoselilor industriale și multe altele.

PASUL 2. Realizarea anteproiectului și a ofertei.

Realizăm un proiect preliminar care conține planul poziționării stâlpilor, planul parter și secțiunea clădirii ofertate. În baza acestora se realizează oferta economică care este defalcată în prețuri exprimate per metru pătrat. Clienții noștri pot solicita oferte cu soluții tehnice și materiale diferite pentru aceeași clădire, putând astfel să compare prețuri și avantaje.

PASUL 3. Contractarea și realizarea proiectului.

După acceptarea ofertei de preț potrivite pentru nevoile și posibilitățile lor clienții noștri vor primi un draft de contract, utilizat ca bază de pornire pentru negocierea și semnarea contractului. Odată cu draftul de contract clienții Imosteel primesc un Grafic de Lucrări foarte precis. În acest document sunt precizate durata proiectării, durata producției în fabrica noastră a fundațiilor și a structurilor de rezistență, durata producției închiderilor și a sistemului pluvial precum și durata montajelor în șantier. Graficul de Lucrări este un document ușor de înțeles și urmărit. Imediat după semnarea contractului vom desemna dintre inginerii noștri un inginer proiectant care se va ocupa cu mare atenție exclusiv de proiectul alocat până la finalizarea acestuia în cele mai bune condiții, în strânsă legatură cu clientul nostru.

PASUL 4. Producția elementelor componente și montarea acestora în șantier.

Producția elementelor se va face în fabrica noastră proprie la cele mai înalte exigențe de calitate, în perioada de timp prevazută în Graficul de Lucrări. Imediat după finalizarea producției fiecărei categorii de elemente componente (fundații, stâlpi, grinzi, elemente de închidere, etc) elementele construcției dumneavoastră se vor transporta în șantier și se vor monta de către echipele noastre specializate. Toate elementele prefabricate și materialele livrate în șantier vor fi însotite de acte care atestă calitatea lor. Fiecare șantier va avea alocat un Responsabil Tehnic cu Execuția care va întocmi împreună cu Dirigintele de Șantier toate procesele verbale și actele necesare pentru cartea construcției, dupa cerințele legale. Nu vor exista astfel impedimente la recepția și întăbularea construcției.

Realizăm astfel un serviciu complet, vertical integrat pe toate nivelurile necesare realizarii investiției. Pe lângă avantajele evidente ale unei asemenea abordări în ceea ce privește efortul minim al investitorului, avantajele economice ale contractării integrale cu aceeași firma nu sunt deloc neglijabile. ANTREPRENOR LA PREȚ DE PRODUCĂTOR !

500

Proiecte finalizate

1992

Anul înfiintării

Lucrări realizate

Vizualizați lucrări realizate de noi pe structuri metalice.

TOP